Upis u I razred  vrši se za sledeće smerove:

  1. EKONOMSKI TEHNIČAR
  2. PRAVNI TEHNIČAR
  3. FINANSIJSKI TEHNIČAR

Za upis redovnih učenika u I razred potrebna je sledeća dokumentacija:

  • Uverenje o obavljenom završnom ispitu
  • Svedočanstva o završenoj osnovnoj školi
  • Izvod iz matične knjige rođenih original
  • Lekarsko uverenje obavezno pri upisu
  • Kopija lične karte jednog od roditelja
  • Popunjena prijava za upis učenika u srednju školu (popunjava se na licu mesta)

Upis u II, III i IV razred vrši se za sledeće smerove:

  1. EKONOMSKI TEHNIČAR
  2. PRAVNI TEHNIČAR
  3. FINANSIJSKI TEHNIČAR

Za upis redovnih učenika u II, III, i IV razred potrebna je sledeća dokumentacija:

  • Svedočanstva o završenom I razredu srednje škole
  • Izvod iz matične knjige rođenih original
  • Lekarsko uverenje obavezno pri upisu
  • Kopija lične karte jednog od roditelja
  • Popunjena prijava za upis učenika u srednju školu (popunjava se na licu mesta)
  • Ispisnica iz škole kojoj je učenik završio prethodni razred
    Telefon: 021/27000-12 Mobilni: 065/27000-12 Mail: info@bit.edu.rs
Broj žiro računa škole je: 340-11007926-93

Upis vanrednih učenika na dokvalifikaciju i prekvalifikaciju vrši se na sledeće smerove:

  1. EKONOMSKI TEHNIČAR
  2. PRAVNI TEHNIČAR
  3. FINANSIJSKI TEHNIČAR

Za upis vanrednih učenika na dokvalifikaciju i prekvalifikaciju potrebna je sledeća dokumentacija:

  • Overena kopija svedočanstva o završenoj osnovnoj školi ili overena kopija svedočanstva I i II razreda srednje škole (ako se učenik upisuje na vanredno školovanje)

Overena kopija svedočanstva o završenom I , II i III razredu i overena kopija diplome srednje škole (ako se učenik upisuje na dokvalifikaciju)

Overena kopija svedočanstva o završenom I , II, III i IV razredu i overena kopija diplome srednje škole (ako se učenik upisuje na prekvalifikaciju)

  • Izvod iz matične knjige rođenih (starost ovog dokumenta nije važna)
  • Kopija lične karte učenika
  • Popunjena prijava za upis učenika u srednju školu (popunjava se na licu mesta)

CENOVNIK ZA REDOVNO ŠKOLOVANJE

  • Pohađanje redovnog školovanja u Srednjoj poslovno menadžerskoj školi je 1800 eura u dinarskoj protiv vrednosti.

CENOVNIK ZA VANREDNO ŠKOLOVANJE

  • Pohađanje vanrednog školovanja u Srednjoj poslovnoj menadžerskoj školi je 800 eura u dinarskoj protiv vrednosti.

Pohađanje vanrednog školovanja na dokvalifikaciji je 800 eura u dinarskoj protiv vrednosti.

Pohađanje vanrednog školovanja na prekvalifikaciji je 800 eura u dinarskoj protiv vrednosti.
Telefon: 021/27000-12 Mobilni: 065/27000-12Mail: info@bit.edu.rs
Broj žiro računa je 340-11007926-93
upisali srednju školu

Stres koji ide pod ruku sa upisom srednje škole za neke učenike još uvek traje. Ako i vaše dete pripada onoj grupi dece koja „nisu upala“ ni na jednu svojih želja, na pravom ste mestu! U srednjoj ekonomskoj školi BIT želje vašeg deteta su prioritet.

BIT srednja škola obezbeđuje siguran upis na ekonomske smerove bez obzira na prethodne rezultate deteta. Zahvaljujući fleksibilnosti koju škola nudi deca mogu upisati obrazovni profil po želji kao vanredni ili redovni učenici. Ukoliko vaše dete ipak želi da se upiše u drugu školu u koju prethodno nije primljeno, nema potrebe da gubi godinu. BIT srednja ekonosmka škola je u potpunosti akreditovana, te se dete u toku godine može prebaciti u školu po želji.

srednju školu u Novom Sadu

Upis za sva tri smera je u toku:

  • Ekonomski tehničar
  • Pravni tehničar
  • Finansijski tehničar

Pozovite nas i osigurajte svom detetu mesto u srednjoj školi ove školske godine 065 27 000 12.  

izazovi savremenog obrazovanja

Mirjana Stopar je nastavnica srpskog jezika i književnosti. U tekstu pročitajte šta su iz njenog ugla izazovi savremenog srednjoškolskog obrazovanja, šta je motiviše da se bavi prosvetom i na koji način podstiče svoje učenike da se aktivno uključe u nastavu.

„Rad sa tinejdzerima u današnje vreme predstavlja izazov, posebno čitanje književnih dela, ali to je ono što daje lepotu ovom poslu. Metod koji primenjujem najčešće je korelacija sa filmom i pozorištem, gde učenici vizuelno dožive likove, odredjene epohe, muziku i na taj način lakše ulaze u svet knjige. Interakcija sa decom, razgovori koje vodimo, slušanje njihovog mišljenja i zapažanja vezano i za gradivo i za život uopšte, daje mi motivaciju za dalji rad i usavršavanje.

Digitalno doba ima svoje prednosti u nastavi. Pre svega, zasniva se na istraživačkom radu kod učenika. Kada se najavi obrada neke nove epohe u književnosti, delo ili pisac…praktikujem da jedan od učenika napravi kratku prezentaciju u vidu uvoda, biografije i sl. To je ujedno i dodatna motivacija za učenike kao i sticanje govornih veština i samopouzdanja prilikom prezentovanja.

Ljubav prema književnosti, maternjem jeziku  i umetnosti uopšte, pre svega zavisi od zastupljenosti u medijima kao i angažovanju pojedinca, nastavnika i profesora u školama, jer njihov doprinos će se kroz buduće generacije prenositi i na taj način sačuvati od zaborava.

Naravno, škola mi daje potpunu slobodu u kreiranju nastave kao i podršku u organizaciji vannastavnih aktivnosti.

I upravo to je najveća prednost BIT škole u odnosu na državnu. Sloboda koju profesor ima u radu sa decom, broj učenika po odeljenju, mogućnost idividualne nastave, samim tim nema dodatnih privatnih časova, prepodnevna smena koja učenicima omogućava da se bave sportom ili drugim aktivnostima i naravno lokacija škole, centar, što je za omladinu vrlo značajno.

Kroz devetogodišnji rad u BIT srednjoj školi, nosim izuzetno lepa iskustva kako sa đacima tako i sa kolegama.“

dualno obrazovanje u Novom Sadu

Da daljina u današnjem svetu ne znači ništa pokazuje činjenica da od ove godine možete dobiti diplomu eminentne američke škole kao novosadski đak. BIT srednja ekonomska škola u Novom Sadu nudi svojim učenicima jedan savremen i napredan program koji predstavlja budućnost modernog školovanja!

Naime, BIT škola potpisala je ugovor sa prestižnom američkom srednjom školom Washington Academy što učenicima BIT-a omogućava da online polažu predmete američke škole i steknu priznatu diplomu.

Mladi ne samo da će izgraditi važne kontakte i steći prvoklasna znanja od strane svetski priznate škole, već će dobiti značajnu konkurentsku prednost prilikom apliciranja za fakultete, stručne prakse ili zaposlenje u odnosu na svoju generaciju. Dualna diploma dodaje globalni element svakom CV-u, a đaka izdvaja iz grupe ostalih prijavljenih na konkurs.

dualno obrazovanje

Predmeti škole Washington Academy omogućavaju đacima da nauče nešto što nemaju u svojim školama u Srbiji, da spoznaju svoja stvarna interesovanja i da olakšaju odabir svog budućeg fakulteta. Takođe, ovo značajno doprinosi  poboljšanju Engleskog jezika u sva četiri aspekta (čitanje, pisanje, komunikacija i slušanje) što će svakom od đaka veoma koristiti prilikom daljeg školovanja i u profesionalnoj karijeri. Nadalje, samostalno online učenje će pomoći u razvoju samodiscipline i self management-a, što su veoma važni faktori karijernog uspeha u današnjem svetu.

O školi Washington Academy

Washington Academy, je jedna od najstarijih američkih obrazovnih institucija, osnovana 1792. godine,. Uz punu akreditaciju Udruženja škola i koledža Nove Engleske (New England Association of Schools and Colleges), predstavlja jednu od najprivlačnijih škola za učenike iz celog sveta. Svake godine, Washington Academy prima 500 studenata u svoj kampus u Mejnu i mnogo više đaka iz celog sveta u svoje digitalne učionice. A od svake diplomirane klase, preko 92% je primljeno na fakultete ili univerzitete koje su želeli.

Ovo je samo početak! BIT donosi obrazovanje budućnosti u Srbiju. Upis je u toku, a broj mesta je ograničen. Pozovite nas 065 27 000 12

višestruka državna prvakinja u latino plesu

Lola Stamatović je naša učenica i trenutna pokrajinska prvakinja u latino plesu. Lola je počela da se bavi plesom sa svega tri godine. Njena prva ljubav je bio balet, a zatim je krenula na latino-američki ples. Zahvaljujući ljubavi prema plesu, treninzima i posvećenosti višestruka je državna prvakinja koja poseduje preko 100 medalja sa takmičenja.

Takođe, Lola je aktuelna pokrajinska prvakinja u latino plesu i odlična učenica ekonomskog smera srednje BIT škole.  

„Moj najveći uspeh je što ne odustajem od svojih snova, već se krećem na njima. Hvala mojoj školi što mi to omogućava, zaista je posebna.“

Upišite školu koja podržava vaše talente. Kontaktirajte nas jer broj mesta je ograničen.

Dr Slavko Ivković
  1. Vi ste novi vlasnik BIT srednje škole, recite nam šta vam je bio glavni motiv za preuzimanje ove škole?

Čitav život sam posvetio obrazovanju dece i čitav  život sam u ekonomskoj struci i akademski i privatno. Tako da mi je ovo nekako prirodno došlo da se posvetim i srednjoškolskom obrazovanju.

Bio sam upoznat sa radom ove škole i ranije, a posebno su mi se svideli kraj u kome se škola nalazi, simpatično uređenje i stručan kolektiv. Glavni motiv za preuzimanje mi je bio što sam video i osetio da mogu unosom nove energije i svojim iskustvom da doprinesem razvoju škole i podignem kvalitet obrazovanja na jedan viši nivo.

2. Koja iskustva u obrazovanju ste imali pre osnivanja ove škole i kako su uticala na vašu viziju obrazovanja?

Mogu slobodno reći da sam veliki deo svog života proveo u obrazovnom sistemu. Prema tome, primetio sam da je u našem obrazovanju najveći problem isticanje forme na štetu suštine. Jasno vidim i znam da istaknem suštinu srednjoškolskog obrazovanja i to ostaje kao temelj za ono što dolazi kasnije. A suština je da deca nauče da uče, zatim da se usmere u oblasti koje su odabrali, steknu dobre navike i ojačaju karakter uz odbacivanje otpora prema trudu i radu.

3. Koje su najvažnije vrednosti i principi na kojima se zasniva BIT škola? Koja je njena misija?

Naša misija i svrha ove škole je da svaki učenik kada završi školu bude oformljen čovek sa izgrađenim karakterom i osoba na koju možete da se oslonite. Naš fokus je na izgradnji karaktera i  kreiranje mentalnog sklopa orijentisanog ka stvaranju, u smislu gledanja na problem kao na izazov koji je uz ulaganje određenog truda ili metode pristupa rešiv.

4. Koji su glavni ciljevi BIT škole i kako se razlikuju od drugih privatnih škola?

Naš glavni cilj je da kada se učenici ove škole za deset godina mature ponovo sretnu da budu zadovoljni ljudi, uspešni i ostvareni u onome što su odabrali da rade. Takođe, cilj nam je i da nas vide kao deo onih ljudi koji su doprineli tome da im temelj za uspeh i sreću bude jak i bogat.

A najviše se razlikujemo u tome što ne želimo da nam naši đaci budu samo broj, niti da se oni bore samo za brojeve (ocene) već je fokus na bogaćenju i jačanju karaktera. 

5. Na koji način se škola fokusira na individualne potrebe i interese učenika?

Konkretno, u tehničkom smislu školu opremamo pametnim tablama, zatim svaki učenik ima računar  za sebe. Trenutno renoviramo učionice, tako da raspored bude u skladu sa preporukom Stenford neurološke laboratorije, gde je preporuka da su na zidovima nijanse zelene boje u visini ispred i iznad očiju kao i blago uzdignutim računarima ispred i iznad nivoa očiju zarad ispravnog držanja kičme i održavanja pažnje i čuvanja vida.

Drugo, razredi su mali, ima do 15 učenika, tako da nastavnik ima vremena da se u toku časa posveti svakom učeniku, te da na pravi način prati rad i napredak svakog pojedinačnog deteta.

6. Da li je škola akreditovana, odnosno deca dobijaju priznate diplome koje vrede jednako kao one iz državnih škola? I Koje fakultete deca mogu da upišu nakon BIT srednje škole?

Škola je 100% akreditovana i diplome vrede kao i one iz državnih škola. Nakon završetka BIT škole deci je otvoren put da upišu koji god fakultet žele i tu nema glavobolje.

Takođe deca mogu da završe i dva smera i dobiju dve diplome. Plus imaju mogućnost da dobiju i Američku diploma zahvaljujući saradnji sa školama iz SAD.

7. Na koji način škola priprema učenike za uspešnu karijeru?

Nastavni kadar primenjuje metode pristupa problemu i učenju svetski priznatih univerziteta tj. metode profesora Stenford i Harvard univerziteta u kreiranju načina razmišljanja i mentalnog sklopa orijentisanog ka uspehu i prevazilaženju problema.

Još jedna novina koju sam uneo u školu su predavanja i radionice koja će imati naši đaci na temu ponašanja na razgovoru za posao.

8. Kome je namenjena ova škola? Da li je dostupna svima?

Bez obzira što bez prijemnog ispita možete upisati našu školu, moram da istaknem da insistiramo na strogoj selekciji.

Neke od bitnih stvari, između ostalog, je da dete nije imalo disciplinske probleme ranije u školi, imamo ulazni intervju sa psihologom i pedagogom na kojem prisustvuju i roditelji ili staratelji, dalje mi kao kolektiv odlučujemo pri izboru budućih polaznika jer biramo da nam grupa polaznika bude što koherentnija. Ove školske godine planiramo da izaberemo 30 učenika.

9. Kako škola brine o bezbednosti učenika?

Prevencija je dobar početak, a sama selekcija učenika dovodi do bolje bezbednosti. Škola je u mirnom i centralnom delu Novog  Sada pa nam i to pomaže. Istakao bih da za ovih gotovo dve decenije nismo imali nikakvih problema i čak smo upali u kategoriju najbezbednije škole. Takođe istakao bih da su nam profesori jako odgovorni ljudi koji ako neko kasni odmah kontaktiraju roditelje sa pitanjem da li je sve u redu. Naša škola kola je kao porodica jer nas je malo. Svi učenici se druže, nastavnici poznaju svako pojedinačno dete i to im omogućava da isprate eventualne promene u ponašanju.

10. Koje su najveće satisfakcije koje ste doživeli kao novi vlasnik ove škole i kako vidite njenu budućnost?

Za ovih dva meseca koliko sam na čelu škole uspeli smo da obezbedimo međunarodnu  saradnju sa dve prestižne škole iz Amerike, zatim smo osigurali i unapredili praksu u poznatim firmama. Aktivno radimo na renoviranju školskog prostora, obezbeđivanju opreme koja će modernizovati nastavu i doprineti kvalitetu učenja.

Posebno mi je drago što će ovim tempom BIT škola biti sinonim za modern, perspektivnu i bezbednu vaspitno-obrazovnu ustanovu.

Kontaktirajte nas za više informacija o upisu. Rezervišite svoje mesto na vreme.

BIT škole

Aleksandra Putnik je majstor realnog aikida, džiu-džice, boksa, studentkinja državnog Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivša učenica BIT srednje škole.

Aleksandrina ljubav prema borilačkim sportovima javila se 2013. godine njenim prvim treningom u klubu realnog aikida ,,Brešćanski“ Novi Sad. U ovom klubu došla je do plavog pojasa, ali je težila da svoje veštine unapredi i bude još bolja. 2016. godine  promenila je klub i uporedo počela da trenira i džiu džicu. U klubu realnog aikida i džiu džice ,,Novi Sad“, ostvarila je veće i ozbiljnije korake u ovim veštinama, te je stekla i zvanje majstora realnog aikida 2019. godine. Ovo joj je omogućilo da asistira u klubu i  i drži treninge mlađoj deci.  Njen trud i naporni treninzi su se isplatili 2021. godine, kada je ponela titulu državnog prvaka Srbije u džiu-džici, što je opravdala na Medjunarodnom kupu Srbije iste godine. U isto vreme počela je da trenira boks u klubu ,,PagonisPro“, čime je kako kaže ušla “u četvrtu godinu rada i truda koji ostavlja na strunjači.”

Pored svih sportskih aktivnosti u koje je bila uključena i napornih treninga, Aleksandra je završila BIT srednju školu sa dve diplome – Ekonomski tehničar i Pravni tehničar.

 “BIT srednju školu, videla sam kao pravu opciju jer mi je pružala mogućnost da završim dva smera, a istovremeno i da se posvetim sportu. Rad u manjim grupama mi je omogućio da budem efikasnija u učenju, a time i da se više posvetm sportu. Posle završene srednje škole upisala sam državni Pravni falultet u Novom Sadu, smer bezbednosti i unutrašnjih poslova. “

Nakon završene srednje škole počela je da se priprema za prijemni za Pravni fakultet. Tokom perioda pripreme za konkurs trenirala je u atletskom klubu ,,Vojvodina“ u Novom Sadu.

Ponosni smo što smo pomogli Aleksandri da ostvari svoj pun potencijal i sportski i akademski. Ona je primer da sport ne mora da ispašta zbog obrazovanja, a ni obrazovanje zbog sporta. Kako ona sama kaže “Ništa nije teško, ako imaš želju.” 

Upis u BIT školu je u toku. Više informacija o smerovima pročitajte na našem sajtu.

srednju školu u Novom Sadu

Priprema za prijemni ispit i izbor srednje škole su jedan od najstresnijih perioda za decu i za njihove roditelje. Ako uzmemo u obzir da od ove odluke i rezultata ispita značajno zavisi budućnost deteta, briga oko izbora prave škole se čini opravdana. Međutim, ako ostavimo po strani pisanje liste želja, čekanje rezultata prijemnog ispita i agoniju dok ne sazna u koju će školu „upasti“, jedino što treba da bude bitno je da dete upiše onu školu koja će mu pružiti kvalitetnu pripremu za život, budući posao i nastavak školovanja. Upravo to je ono na šta već 18 godina stavlja akcenat BIT srednja škola u Novom Sadu.

Dete ne sme da „upadne“ u školu za koju je imalo dovoljan broj bodova, već mora da izabere onu koja će mu omogućiti da ostvari svoj potencijal. Zbog toga u našoj srednjoj školi nema prijemnog ispita. Učenici mogu izabrati bilo koji od tri obrazovna profila:

·        Ekonomski tehničar

·        Pravni tehničar

·        Finansijski tehničar

Cilj škole je da dete stekne znanja i veštine koje će mu pomoći da se razvije u samostalnu i uspešnu odraslu osobu. Jedna od glavnih prednosti BIT  škole je individualni pristup svakom učeniku. Učenici dobijaju personalizovanu podršku i mentorstvo koje im pomaže da napreduju u skladu sa svojim sposobnostima i predznanjima, a u skladu sa potrebama savremenog tržišta rada. Škola veliku pažnju posvećuje izboru nastavnog kadra, te su nastavnici vrhunski stručnjaci u svojim oblastima i posvećeni su tome da svakom učeniku pruže najbolje moguće uslove za razvoj.

srednju školu u Novom Sadu

BIT škola je opremljena savremenom tehnologijom i nastoji da prati najnovije trendove u obrazovanju kako bi učenicima pružili najbolje moguće iskustvo u učenju. Takođe, ova škola je poznata po tome što ima visok procenat uspešnih učenika koji nakon završetka srednje škole upisuju renomirane fakultete i dobijaju posao u svojim oblastima.

Pored redovne nastave, učenici dobijaju priliku da se razvijaju i usavršavaju kroz brojne dodatne aktivnosti, poput radionica, seminara, takmičenja i internacionalnih razmena. Sve ove aktivnosti za decu su besplatne, odnosno uključene su u cenu godišnje školarine.

Ono po čemu se ova škola dodatno ističe je bezbednost učenika. Naime, škola je u strogom centru Novog Sada, strogo zabranjuje svaki vid nasilja i redovno sprovodi se testiranje na narkotike.

Omogućite svom detetu bezbedno školsko okruženje i perspektivno obrazovanje.

Milica Velček

Milica Velček, članica ženske srpske hokejaške reprezentacije i bivša učenica BIT srednje škole pokazala je da se uz trud, rad i upornost snovi zaista ostvaruju .

Godinama je uspešno usklađivala svoje sportske i školske obaveze, a zahvaljujući svom talentu i podršci porodice i škole uspela je da upiše priznati univerzitet u Americi i uzme ušečće u pisanju istorije srpskog hokeja.

Po završetku srednje škole pozvana da igra celu sezonu 2022/2023. za Kanadski tim HTI,Toronto.

Pored toga, Milica je članica je ženske srpske hokejaške reprezentacije i učesnik u pisanju istorije prve ženske hokejaške reprezentacije u Srbiji. Prošle godine sa svojim timom osvojila je drugo mesto na svetskom prvenstvu, da bi ove godine u Izraelu osvojile prvo mesto i zlatnu medalju. Posle prve utakmice, Milica dobija nagradu za najboljeg igrača te utakmice, a na kraju celog prvenstva, pored zlatne medalje dobija nagradu za najboljeg napadača celog turnira.

Od americkog koledža Wilkes University, Pensilvanija dobija punu stipendiju za školovanje i direktno mesto u njihovom hokejaškom timu i time ispunjava svoj san da jednog dana postane NCAA igrač.

BIT srednja škola već 18 godina podržava mlade sportiste da usklade svoje treninge sa obrazovanjem i pomaže im da ostvare svoje pune potencijale, te su iz ove škole izašli mnogi uspešni sportisti.

Podsetimo se da škola ima internacionalne saradnje sa školama u Americi i Kini, što deci omogućava da steknu svetski priznate diplome i upišu prestižne univerzitete u inostranstvu.

Partnerstvo BIT srednje škole sa školom Ningbo Economic and Trade School iz Kine omogućava učenicima da posete lučki i univerzitetski grad Ningbo i tamo se stručno osposobe u oblasti ekonomije.

Po upisu u BIT školu đacima se pruža mogućnost da paralelno upišu srednju školu u Americi i da na taj način steknu i priznatu srednjoškolsku diplomu iz SAD. Reč je o dve prestižne srednje škole stare preko 200 godina.

  • Washington Academy, osnovana 1792. godine,
  • Wayland Academy, osnovana 1855. godine

Informacije o upisu

Srednja škola se može upisati bez polaganja prijemnog ispita. Ova škola teži da ima mali broj učenika po odeljenjima da bi nastavnik mogao da se posveti svakom pojedinačnom učeniku, što je osnovni razlog zašto je broj učenika ograničen.

Za upis je potrebno da dostaviti:

·        Svedočanstva o završenoj osnovnoj školi

·        Uverenje o položenom završnom ispitu

·        Izvod iz matične knjige rođenih original

·        Lekarsko uverenje

·        Kopiju lične karte jednog roditelja

·        Popunjenu prijavu za upis

Ukoliko želite da vaše dete dobije kvalitetno obrazovanje koje će mu pomoći da se razvije u uspešnu osobu, kontaktirajte školu.

BIT srednju školu do Kine i Sjedinjenih Američkih Država

Zahvaljujući internacionalnim saradnjama sa školama u Americi i Kini, BIT škola je prepoznata kao mesto gde mladi mogu da grade temelje uspešne profesionalne budućnosti. Upravo zbog toga našla se na portalu Vojvodina Info. Pročitajte više o čemu je reč.

Internacionalna partnerstva sa školama u SAD i Kini

BIT srednje škole u skladu sa svojim savremenim pristupom svojim učenicima omogućava putovanja i edukacije širom sveta. Obilasci i predavanja na stranim jezicima u školama i univezitetima u Kini i Sjedinjenim Američkim državama rezultat su ozbiljne i predane saradnje BIT srednje škole sa inostranim školama I organizacijama.

Partnerstvo BIT srednje škole sa školom Ningbo Economic and Trade School iz Kine omogućava učenicima da posete lučki i univerzitetski grad Ningbo i tamo se stručno osposobe u oblasti ekonomije.

Zahvaljujući saradnji BIT škole sa različitim organizacijama i drugim školama u zemlji i inostranstvu, deca ne samo da imaju priliku da steknu nova znanja i veštine, već i da se povežu sa svojim vršnjacima i izgrade važne kontakte još tokom srednjoškolskog perioda.

Pored toga, po upisu u našu školu đacima se pruža mogućnost da paralelno upišu srednju školu u Americi i da na taj način steknu i priznatu srednjoškolsku diplomu iz SAD. Reč je o dve prestižne srednje škole stare preko 200 godina.

  • Washington Academy, osnovana 1792. godine,
  • Wayland Academy, osnovana 1855. godine

Ova saradnja omogućuje đacima BIT-a da pristupe školskim programim ovih škola, da polažu ispite i ostvare mogućnost da pored diplome u Srbiji, dobiju i  drugu u Americi. Ovo mladima daje šansu ne samo da steknu kvalitetna znanja, već i da se kasnije upišu na najprestižnije univerzitete na svetu.

Više informacija o uslovima upisa pročitajte ovde.

  • 1
  • 2
BIT srednje škole logo

Kontakt

Modene 5
21000 Novi Sad
Telefon: 065/27-000-12
Sva prava zadržana | ©2019 BIT Srednje škole
Zequester - Creative Web Design