Vanredno školovanje

OBRAZOVANJE ZA ODRASLE

Naša škola, pored redovne nastave, nudi mogućnost vanrednog pohađanja nastave. Program je tako organizovan da se maksimalno prilagođava zaposlenim odraslim polaznicima. Nastava je konsultativna uz vođstvo mentora koji je na raspolaganju polaznicima tokom cele nedelje. Polaznici se opredeljuju za jedan od tri ponuđena obrazovna profila.

VANREDNA NASTAVA

Namenjena je polaznicima starijim od 17 godina koji su završili osnovnu školu. Trajanje školovanja je IV godine uz mogućnost ubrzanog učenja ukoliko polaznik ostvari izuzetne rezultate.

PROGRAM DOKVALIFIKACIJE I PREKVALIFIKACIJE

Program je namenjen polaznicima koji su završili III stepen, a žele da se dokvalifkuju za IV stepen stručnosti kao i onim polaznicima koji su završili IV stepen nekog obrazovnog profla, a koji žele da se prekvalifkuju u jedan od tri profla koje nudi naša škola. Koordinator svih aktivnosti vezanih za obrazovanje odraslih-vanrednih učenika je Dragana Velček profesor biologije, ekologije, hemije i komercijalnog poznavanja robe. 

Kontakt:

  • Dragana Velček, koordinator
  • Škola – referent/pravna služba: 021/270-0012 ili 065/270-0012

UPIS

Upis vanrednih učenika vrši se od juna prethodne školske godine pa do 15. oktobra svake naredne školske godine. Postoje 6 ispitnih rokova: novembar, decembar, januarsko-februarski, mart, april i maj. Početkom juna vanredni učenici polažu maturski ispit i svakog 28. juna se vrši svečana dodela svedočanstava i diploma uz muziku, zabavu i veselje ( U slučaju da učenici ne mogu postici zbog obaveza na poslu, porodice i drugih razumljivih razloga, sve do juna, drugi rok za polaganje maturskog ispita je poslednja nedelja meseca avgusta).

POTREBNA DOKUMENTA

Dokumenta koja treba da poseduju budući polaznici su:

  • overene fotokopije svedočanstava i
  • overena fotokopija diplome škole koju su zavrsili
  • fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih,
  • fotokopija lične karte i
  • dokaz o uplati školarine.

CENOVNIK

Dokvalifikacija sa prekvalifikacijom razreda: 800 evra

Vanredno završavanje razreda bez prekvalifikacije: 800 evra

*Cene za vanredno školovanje se odnose na jednu školsku godinu *Cena se može korigovati, u zavisnosti od veličine grupe.

BIT srednje škole logo

Kontakt

Modene 5
21000 Novi Sad
Telefon: 065/27-000-12
Sva prava zadržana | ©2019 BIT Srednje škole
Zequester - Creative Web Design