BIT srednju školu do Kine i Sjedinjenih Američkih Država

Uz BIT srednju školu do Kine i Sjedinjenih Američkih Država

Zahvaljujući internacionalnim saradnjama sa školama u Americi i Kini, BIT škola je prepoznata kao mesto gde mladi mogu da grade temelje uspešne profesionalne budućnosti. Upravo zbog toga našla se na portalu Vojvodina Info. Pročitajte više o čemu je reč.

Internacionalna partnerstva sa školama u SAD i Kini

BIT srednje škole u skladu sa svojim savremenim pristupom svojim učenicima omogućava putovanja i edukacije širom sveta. Obilasci i predavanja na stranim jezicima u školama i univezitetima u Kini i Sjedinjenim Američkim državama rezultat su ozbiljne i predane saradnje BIT srednje škole sa inostranim školama I organizacijama.

Partnerstvo BIT srednje škole sa školom Ningbo Economic and Trade School iz Kine omogućava učenicima da posete lučki i univerzitetski grad Ningbo i tamo se stručno osposobe u oblasti ekonomije.

Zahvaljujući saradnji BIT škole sa različitim organizacijama i drugim školama u zemlji i inostranstvu, deca ne samo da imaju priliku da steknu nova znanja i veštine, već i da se povežu sa svojim vršnjacima i izgrade važne kontakte još tokom srednjoškolskog perioda.

Pored toga, po upisu u našu školu đacima se pruža mogućnost da paralelno upišu srednju školu u Americi i da na taj način steknu i priznatu srednjoškolsku diplomu iz SAD. Reč je o dve prestižne srednje škole stare preko 200 godina.

  • Washington Academy, osnovana 1792. godine,
  • Wayland Academy, osnovana 1855. godine

Ova saradnja omogućuje đacima BIT-a da pristupe školskim programim ovih škola, da polažu ispite i ostvare mogućnost da pored diplome u Srbiji, dobiju i  drugu u Americi. Ovo mladima daje šansu ne samo da steknu kvalitetna znanja, već i da se kasnije upišu na najprestižnije univerzitete na svetu.

Više informacija o uslovima upisa pročitajte ovde.

BIT srednje škole logo

Kontakt

Modene 5
21000 Novi Sad
Telefon: 065/27-000-12
Sva prava zadržana | ©2019 BIT Srednje škole
Zequester - Creative Web Design