srednju školu u Novom Sadu

Zašto deca i njihovi roditelji već 18 godina biraju BIT srednju školu u Novom Sadu

Priprema za prijemni ispit i izbor srednje škole su jedan od najstresnijih perioda za decu i za njihove roditelje. Ako uzmemo u obzir da od ove odluke i rezultata ispita značajno zavisi budućnost deteta, briga oko izbora prave škole se čini opravdana. Međutim, ako ostavimo po strani pisanje liste želja, čekanje rezultata prijemnog ispita i agoniju dok ne sazna u koju će školu „upasti“, jedino što treba da bude bitno je da dete upiše onu školu koja će mu pružiti kvalitetnu pripremu za život, budući posao i nastavak školovanja. Upravo to je ono na šta već 18 godina stavlja akcenat BIT srednja škola u Novom Sadu.

Dete ne sme da „upadne“ u školu za koju je imalo dovoljan broj bodova, već mora da izabere onu koja će mu omogućiti da ostvari svoj potencijal. Zbog toga u našoj srednjoj školi nema prijemnog ispita. Učenici mogu izabrati bilo koji od tri obrazovna profila:

·        Ekonomski tehničar

·        Pravni tehničar

·        Finansijski tehničar

Cilj škole je da dete stekne znanja i veštine koje će mu pomoći da se razvije u samostalnu i uspešnu odraslu osobu. Jedna od glavnih prednosti BIT  škole je individualni pristup svakom učeniku. Učenici dobijaju personalizovanu podršku i mentorstvo koje im pomaže da napreduju u skladu sa svojim sposobnostima i predznanjima, a u skladu sa potrebama savremenog tržišta rada. Škola veliku pažnju posvećuje izboru nastavnog kadra, te su nastavnici vrhunski stručnjaci u svojim oblastima i posvećeni su tome da svakom učeniku pruže najbolje moguće uslove za razvoj.

srednju školu u Novom Sadu

BIT škola je opremljena savremenom tehnologijom i nastoji da prati najnovije trendove u obrazovanju kako bi učenicima pružili najbolje moguće iskustvo u učenju. Takođe, ova škola je poznata po tome što ima visok procenat uspešnih učenika koji nakon završetka srednje škole upisuju renomirane fakultete i dobijaju posao u svojim oblastima.

Pored redovne nastave, učenici dobijaju priliku da se razvijaju i usavršavaju kroz brojne dodatne aktivnosti, poput radionica, seminara, takmičenja i internacionalnih razmena. Sve ove aktivnosti za decu su besplatne, odnosno uključene su u cenu godišnje školarine.

Ono po čemu se ova škola dodatno ističe je bezbednost učenika. Naime, škola je u strogom centru Novog Sada, strogo zabranjuje svaki vid nasilja i redovno sprovodi se testiranje na narkotike.

Omogućite svom detetu bezbedno školsko okruženje i perspektivno obrazovanje.

BIT srednje škole logo

Kontakt

Modene 5
21000 Novi Sad
Telefon: 065/27-000-12
Sva prava zadržana | ©2019 BIT Srednje škole
Zequester - Creative Web Design