Partnerstvo sa školom Ningbo Economic and Trade School iz Kine

Iz BIT srednjih škola do Kine, bez muke

Rukovodioci BIT srednjih škola, nastavnice Dragana Velček i Anita Rakita imali su priliku da posete partnersku školu Ningbo Economic and Trade School i upoznaju se sa mogućnostima koje ova liderska srednja škola pruža našim učenicima i tako postanu prve sestrinske škole Srbije i Kine. Zahvaljujući potpisanom sporazumu o saradnji na ovogodišnjem China-CEEC Education EXPO, naši učenici ce moći da tokom školovanja posete lučki i univerzitetski grad Ningbo i tamo se stručno osposobe u oblasti ekonomije i elektrotehnike.


Takođje, Ningbo University of Technology pruža šansu svim učenicima iz BIT srednje škole da nastave svoje školovanje na jednom od najistaknutijih univerziteta u Kini, ali i svetu, jer je budućim studentima omogućena nastava na engleskom i ruskom jeziku, pored nastave na kineskom jeziku.

Osim toga, imali smo prilike da obiđemo brojne kompanije kao što su Joyson, Yunsheng,CRRC i Zhejiang Zhongrui Heavy Industry Technology Co. u kineskom gradu Ningbo, koje nude mogućnost zaposlenja mladim talentovanim učenicima nakon završenog školovanja.

Za sve učenike BIT srednjih škola koji vole da putuju i upoznaju kinesku kulturu, program učeničke razmene omogućava idealnu priliku da znanje steknu u prijatnom ambijentu Ningbo Economic and Trade srednje škole, čiji su učenici uspešni osnivaci brojnih e-shop i start-up preduzeća.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte BIT srednje škole.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

BIT srednje škole logo

Kontakt

Modene 5
21000 Novi Sad
Telefon: 065/27-000-12
Sva prava zadržana | ©2019 BIT Srednje škole
Zequester - Creative Web Design